op God gericht

God heeft jou bedacht en gemaakt, niet zomaar, maar met een doel, uit liefde. Hij kende je al voordat je geboren werd en heeft een plan voor jouw leven. Hij wil met je meegaan bij alles wat je doet en naast je staan in iedere situatie.

Als je ervoor kiest om iedere dag met God op pad te gaan en samen met Hem je levensweg te lopen, krijgt je leven doel en richting. Je leeft niet langer voor jezelf, maar je kijkt naar de wereld en de mensen om je heen met Gods ogen van liefde. Vanuit het verlangen dat alles uiteindelijk wordt zoals God het bedacht heeft, een wereld zonder pijn, verdriet en onrecht.

Als gemeente willen we samen zoeken naar Gods plan voor ons leven, de richting die Hij ons wil wijzen. De manier om tot onze ultieme bestemming te komen. We richten ons op God in muziek, gebed en het lezen van de Bijbel en willen steeds meer ontdekken wat we van Hem kunnen leren en hoe we Hem kunnen eren in alles wat we doen.


U die mij geschapen hebt.
U wil ik aanbidden als mijn God.
In voor- of tegenspoed,
uw liefde doet mij zingen.
U die mij geschapen hebt,
U wil ‘k danken hoe ik mij ook voel.
En U gehoorzaam zijn.
Heer, U bent mijn doel.

Opwekking 355

Verder naar LEVEN

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten